Hvem er vi?

Hvem er vi i Bortreis.no? De fleste er tidligere kollegaer men som nå er spredd på forskjellige arbeidsplasser i Haugesundsområdet. Her kommer en presentasjon av den enkelte.

Roy Aase:

Jobber som markedskonsulent i Appex AS, og han kommer fra tidligere Exinet AS som flere av oss andre i Bortreist. Roy er far til Jacob, og gift med ei flott jente. Interesser er fotball, trening, båtliv og naturopplevelser. Roy har ellers en særdeles utmerket humor, som ofte løser opp stemningen i bortreist.no.

Ole Erik:

Ole Erik jobber i Tecnip AS i Haugesund som  project service manager, fin tittel men en helt vanlig gutt fra Kopervik som nå er bosatt på fasjonable Solvang. Ole Erik er også far, til to stk og er også samboer med en vakker kvinne. Ole Erik kommer også fra Exinet AS.

Roar M. Håland:

Roar kom også inn i bildet via Exinet AS, jobber i dag som økonomimann med fin tittel i Coop Sørvest SA og pendler mellom Haugesund og hovedkontoret i Sandnes, en av oss i MC avdelingen av Bortreist.no, fantastisk opptatt av det gode liv, da snakker vi mat, og hans tittel i Bortreist.no er F&B Manager som han kler fantastisk godt. Roar er og familiemann med to unger og en vakker møy som han deler livet med nord i Haugesund.

Stig Johan:

Stig, forretningsmann som driver Apollo Båt AS på Bakarøynå kom inn i Bortreist via Ole Erik, disse to er bestebuddyer og bor begge med sine familier på fasjonable Solvang øst. Stig er også far til to og er også så heldig at han har en flott kone som steller og duller for han så godt hun kan.

Åge:

Åge kommer også fra Exinet AS, nå IT-dude i Caiano konsernet, der han drifter Caiano sine IKT systemer på hovedkontoret og Caiano sine to hoteller i Haugesund Scandic Maritim og Thon Saga. Åge har også fått seg MC og er dermed det andre medlem i Bortreist sin underavdeling. Åge har også vært så heldig å få et par unger og en fantastisk kone som gjør livet lettere for han. I tillegg er han også velsignet med to barnebarn og en «barnebarnhund» og dermed det eldste medlemmet i Bortreist. Åge er ansvarlig for nettsidene til Bortreist samt en livsnyter av god mat og drikke.